Hoe werkt het?

Persoonlijke Profielfoto

Tijdens een korte sessie (zo’n 15 – 30 minuten) worden diverse foto’s genomen. Dat gebeurt bij voorkeur op een buitenlocatie, omdat dit vaak verrassende en ongedwongen resultaten oplevert. Wil je liever binnen worden gefotografeerd? Dat kan natuurlijk ook.

De fotograaf selecteert de beste foto’s en levert er 3 per e-mail bij jou aan. Jij kiest zelf welke foto jou het meeste aanspreekt. Deze ontvang je vervolgens in de volgende afmetingen:

  • 1x groot formaat geschikt voor afdrukken.
  • 3x verschillende formaten geschikt voor je website: 400 x 300, 300 x 300, 250 x 188 pixels.
  • In diverse maten voor LinkedIn, Facebook en Twitter.

De kosten zijn  vanaf € 90,- excl. btw bij afname van één foto.

Kun je niet kiezen? Tegen geringe meerkosten is het mogelijk om extra foto’s te bestellen.

De reiskosten van de fotograaf zijn in een deel van Den Haag (Bezuidenhout, Centrum, Benoordenhout, Scheveningen en Voorburg) bij de prijs inbegrepen.

Groepsarrangement

Wil je iets bijzonders bieden tijdens een netwerkevent, bedrijfsfeest of zakenborrel? Je kunt de fotograaf uitnodigen om leuke foto’s van de aanwezigen te maken, zodat ook zij voortaan een professionele afbeelding op websites kunnen plaatsen.

Je betaalt een vast tarief voor een dagdeel of betaalt per profielfoto (bij afname van minimaal 5 stuks). De reiskosten in de regio Den Haag zijn inbegrepen.

Neem contact op voor een prijsopgave

Workshop LinkedIn en Twitter

Je hebt een mooie profielfoto maar je maakt nog niet optimaal gebruik van je LinkedIn profiel of Twitter? Dan heeft Zaleco de juiste workshop voor je. Net als SocialMediaFoto met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Lees hier alles over ‘Maak je perfecte Twitter en LinkedIn profiel’.